Have

Blad misfarvning

Du vil have forskellige buske og træer i din have bare for misfarvning af disse blade. Dens smukt farvede blade oplyser enhver efterårshave. Hvad med de gyldne efterårsblade på nogle hostaer?
Oakleaf Hortensia
Oakleaf Hortensia (Oakleaf Hydrangea)
De store blade af denne hortensia, der minder om bladene på et egetræ, er smukke hele året rundt. På grund af misfarvningen af ​​bladene er billedet allerede godt. Det er en fest, når den bliver rødlilla i oktober. Og det nævner ikke engang panikken i store cremede hvide blomster, der bliver meget smukt til knaldrøde pink, når de blomstrer om sommeren!

Karakteristika for Oakleaf Hortensia:

Blomster: juli-august
Højde: 1,5 m
Sted: Sol-Delvis skygge
Hjerte lilje

Hosta (hjertelilje)
Efterårsfarverne på nogle hostaer er øjeblikkelige, men ikke så spektakulære. For eksempel bliver de store gråblå blade af Hosta sieboldiana Elegans gyldne i oktober før dvale. Mange af disse hostaer giver en varm accent til efterårskanten.
Funktioner af Heart Yuri:

Blomster: juli-august
Højde: 50 cm
Beliggenhed: Delvis skygge
Imperata cylindrica

Imperata cylindrica rød baron (japansk blodurt)
Dette prydgræs giver farve til kanterne hele sæsonen, da der allerede er røde prikker, når de grønne blade kommer frem. I løbet af sæsonen bliver græsset mere og mere intenst rødt, og om efteråret bliver det rødt som brændende blod. Imperata cylindrica vokser bedst på let fugtig jord.
Karakteristika for japansk røllike:

Højde: 70 cm
Sted: Sol-Delvis skygge

Leave a Reply

Your email address will not be published.